Shazam

Dacă ai avut momente când iți plăcea foarte mult o melodie și ți-ai dorit să o asculți mai târziu, exista de o bună perioadă de timp o soluție. Shazam, este aplicația cu ajutorul căreia o să poți să cunoști ce piesă se aude.

Răspunsul la această întrebare este unul simplu! Descărcați aplicația Shazam și ea o să își „bată” capul in locul vostru pentru a găsi melodia de care v-ați îndrăgostit.

Știu ca ți s-a întâmplat măcar odată să mergi cu prietenii într-un local, în weekend, pentru a te relaxa, și dintr-o dată începe o melodie la radio ce îți place enorm? În acel moment îți „storci” creierul să o recunoască, deoarece ți-se pare cunoscută, dar fără succes. Mai stai puțin, și începi să le dai dureri de cap prietenilor tăi, întrebându-i din cinci în cinci minute ce melodie era aceea, până când unul din ei ți-a luat telefonul și a instalat aplicația Shazam.

După ce a instalat aplicația, a așteptat să mai fie redată încă odată melodia, și a apăsat butonul mare și albastru, și a descoperit melodia de care îi plăcea enorm. Acestei aplicații îi ia foarte puțin până când melodia este recunoscută, funcționând în peste 30 de limbi. Dacă vreți ca melodia să fie recunoscută imediat, este recomandat să fiți cât mai aproape de incinta audio din care este redată melodia.

Aceasta este cea mai populară aplicație cu care puteți recunoaște piesele preferate, printr-o simplă apăsare. Este adevărat că această aplicație se descurcă impresionant de bine mai ales că nu ascultă doar partea de început a piesei, ci și în interiorul melodiei pentru a o analiza mult mai bine. Pe lângă denumire, aplicația îți spune exact și albumul din care face parte, unde este cazul, anul in care a fost lansat, de unde poți cumpăra melodia, dar și locul unde a fost lansată melodia.

Cu ajutorul aplicației Shazam, poți să cunoști ce piesă se aude.


Poate te intereseaza si