Viitorul iPhone 8
Viitorul iPhone 8

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, toate modelele noi de iPhone vor dispune de încărcare wireless, iar prețul lui iPhone 8 va crește cu până la 30-50 de procente.

Raportul publicat pe internet, ieri, de către FastCo, ne aduce la cunoștință că toate costurile de producție au crescut, deoarece implementarea ecranului OLED, a altor componente și funcții este mult mai costisitoare. Prețul final al noului iPhone 8 ar putea ajunge la peste 1000 de dolari.

iPhone 8 concept
iPhone 8 concept

Potrivit lui Kuo, modulul 3D Touch de pe noul iPhone va utiliza o laminare de grafit suplimentară pentru a preveni supraîncălzirea smartphone-ului.

După cum știm, acesta dispune de o fâșie de sticlă pe față ce reține căldura, soluția pentru a disipa energia este acea laminare de grafit pentru a preveni ca telefonul să se încingă prea tare.

„Nu ne așteptam ca utilizatorii să observe diferența, laminarea unei foi de grafit suplimentar este necesară pentru un control mai bun termic și, prin urmare, funcționarea constantă a dispozitivului; acest lucru se datorează faptului că FPCB este înlocuit cu un film, care este mult mai sensibil la schimbările de temperatură a ecranului OLED ce are funcția 3D Touch.” Citează Kuo

Dacă tot s-a mărit prețul noului iPhone, vă putem spune că implementarea 3D Touch-ului a costat doar 5 dolari in plus. Dar și prin adăugarea ecranului OLED și a altor funcții, acest nou iphone o să fie cel mai scump ca până acum.

Din raportul lui Kuo înțelegem că experiența cu 3D Touch o să fie una mult mai unică. Așa că, utilizatorii ar trebui să se aștepte la ceva unic.

iPhone 8 3D
iPhone 8 3D

În plus față de iPhone 8, Apple pregătește lansarea lui iPhone 7S de 4.7 inch, și lui 7S Plus de 5.5 inch, ambele venind cu un sistem dual-camera pe spate.

O altă caracteristică nouă ar fi un fel de tehnologie 3D pentru detectare ce ar putea fi folosită pentru autentificarea facială, scanarea irisului sau a realității augmentate.

 


Poate te intereseaza si