Android Wear 2.0
Android Wear 2.0

Google a anunțat de ceva vreme această actualizare pentru Android Wear, lansând-o după multe săptămâni de așteptări, promițând că Wear 2.0 o să fie mult mai bun.

Cei de la Google spun ca au început să lucreze la sistemul de operare Android Wear 2.0 și ne-au pus în așteptare, deoarece voiau ca acest sistem de operare să fie unul mult mai bun decât prima generație.

Din păcate, Android Wear 2.0 nu o suporte ceasurile inteligente lansate înainte ca acest sistem de operare să fie lansat. Partea bună este ca, Wear 2.0 o să fie disponibil pe toate smartwatch-urile ce urmează să fie lansate, ce o să includă și Asus ZenWatch 2 și 3.

Android Wear 2.0
Android Wear 2.0

Pentru a face lucruri bune, Google are nevoie de timp pentru a dezvălui toate funcțiile și toate caracteristicile despre un produs. Acest nou sistem de operare aduce un sistem de îmbunătățire a activității zilnice, un magazin cu aplicații direct pe ceas, dar și un asistent vocal cu suport în limba engleză și germană. Puteți efectua apeluri direct de la încheietura mâinii doar dacă smartwatch-ul vostru are conexiune mobilă, iar dacă aveți un dispozitiv compatibil, puteți efectua și plăți prin intermediul Android Pay.

 


Poate te intereseaza si