Allview X4 Soul
Allview X4 Soul

Producătorul autohton de smartphone-uri și tablete Allview, a lansat ieri primul lor smartphone dual-camera, pe nume Allview X4 Soul.

Acesta promite să realizeze fotografii la nivelul camerelor DSLR cu ajutorul celor două camere. Camera principală are o rezoluție de 13MP cu o diafragmă deschisă de f2.0 pentru a surprinde cele mai bune detalii chiar și în lumină scăzută, iar a doua cameră dispune de o rezoluție de 5MP ce preia informații vizuale despre câmpul vizual pentru a obține un efect de blur în fundal. Telefonul vine și cu o cameră frontală de 13MP alături de un LED Flash ce va surprinde cele mai reușite selfie-uri.

”X4 Soul este smartphone-ul care te provoacă să dai frâu liber creativității și să-ți scoți la iveală veleitățile artistice în materie de fotografie. Sistemul dual camera și efectul Bokeh pun în valoare subiectul fotografiat și îl evidențiază în contrast cu fundalul. Este un joc al planurilor apropiate și îndepărtate, a căror claritate poate fi redefinită chiar și după ce fotografia a fost realizată”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview X4 Soul
Allview X4 Soul

Noul X4 este un smartphone destul de elegant fiind realizat din metal, iar marginile rotunjite îl așează bine în mâna utilizatorului.  Acesta dispune de un ecran IPS FullHD de 5.5 inch în diagonală. Ecranul cu o curbură de 2.5D ajută la păstrarea designului premium al telefonului, în timp ce protecția Corning Gorilla Glass oferă o rezistență la șocuri sporită.

Ecran Allview X4 Soul
Ecran Allview X4 Soul

Acest nou telefon este propulsat de un procesor Octa-Core tactat la 2.0GHz și de o memorie ram de 4GB ce ajută telefonul să „zboare”, iar cu ajutorul memoriei interne de 64GB putem stoca toate informațiile de care avem nevoie, putând la nevoie, să fie extinsă cu ajutorul unui card microSD de maxim 128GB doar dacă nu aveți un al doilea sim introdus în telefon. X4 Soul dispune de conectivitate 4G, oferind viteze de două ori mai rapide.

Specificații Allview
Specificații Allview

Chiar și la capitolul securitate, Allview X4 Soul protejează datele utilizatorilor prin senzorul de amprentă situat frontal dar și prin funcția Anti-call recording ce nu permite celui ce te sună să înregistreze apelul și Camera Guard, aplicație ce nu permite accesul la camera dispozitivului.

Senzor de amprentă - X4 Soul
Senzor de amprentă – X4 Soul

Noul Allview X4 Soul este disponibil de ieri pe site-ul allview.ro la prețul de 1.699 lei, iar în următoarele două săptămâni o să fie disponibil și în oferta Digi Mobile.

Poate te intereseaza si