nou design iPhone 8
nou design iPhone 8

Gigantul din Cupertino ar putea începe mai devreme producția lui iPhone 8, conform celor de la Barron`s Tech Trader Daily.

Există o anumită informație ce face ne spune că Apple o să înceapă producția noului iPhone 8 din luna iunie a acestui an. Din păcate, acesta nu o să fie lansat mai devreme.

Având în vedere modificările de design ale noului iPhone, nu este surprinzător faptul că cei de la Apple o să înceapă producția mult mai devreme ca de obicei. Acest timp suplimentar oferă oportunitatea de a rezolva micile probleme de producție și mai ales ar putea conduce la o mai bună aprovizionare atunci când noul iPhone o să se lanseze.

Zvonurile apărute pe internet până acum ne sugerează că mult așteptatul iPhone 8 o să vină cu un ecran OLED edge-to-egde, protejat de o fâșie de sticlă ce o să încorporeze și senzorul Touch ID direct în ecran. Toate acestea o să fie puse într-un corp metalic asemănător cu cel ce a fost folosit pe vechiul iPhone 4 și 4S.

Viitorul iPhone 8
Viitorul iPhone 8

Acesta ar putea aduce și încărcare wireless ce ar reduce o „încurcătură” zilnică a cablurilor. Un alt zvon ne spune că acesta ar putea veni cu un procesor A11 mult mai rapid și mai eficient, date biometrice avansate, precum recunoașterea facială sau a irisului dar și îmbunătățiri asupra camerei.


Poate te intereseaza si