Xiaomi logo

Producătorul chinez Xiaomi pregătește un nou telefon din seria lor celebră de telefoane, Xiaomi Redmi Pro 2, ce s-ar putea lansa la MWC 2017.

Cei de la Xiaomi pun accentul pe un design elegant, performanțe high-end și un preț mic. Un poster publicat pe internet ne prezintă noul Redmi Pro 2 în adevărata sa splendoare.

Xiaomi Redmi Pro 2
Xiaomi Redmi Pro 2

Dacă ne amintim bine, punctul forte al primei generații era sistemul dual-camera, dar acum acest sistem dual-camera a fost înlocuit cu o cameră foto de 12MP. Senzorul camerei este un Sony IMX362 ce are o deschidere de f1.7.

Tot mai multe companii optează pentru sistemul dual-camera, dar Xiaomi a renunțat la acest sistem, pentru a optimiza performanța unei singure camere foto.

Caracteristicile lui Xiaomi Redmi Pro 2 includ un procesor Qualcomm Snapdragon 660 SoC împreună cu o memorie ram de 4GB sau 6GB ram, 64GB sau 128GB memorie internă și o baterie de 4500 mAh. Versiunea de 64GB cu 4Gb ram o să coste 232 de dolari, iar versiunea de 128Gb cu 6Gb ram o să coste aproximativ 261 de dolari.

Acest nou telefon de la Xiaomi este așteptat pentru lansare la Mobile World Congress 2017.


Poate te intereseaza si