Samsung Galaxy Note 5 primeste nume de cod project noble

În urmă cu mai puțin de o oră, Samsung a lansat mult așteptatul Galaxy Note 4, în cadrul unei conferințe cu mult fast, la Berlin.
Prea multe surprize nu au fost, întrucât ne-am convins de faptul că sud-coreeni nu prea știu să țină secret nimic din ceea ce produc, acest lucru fiind demonstrat prin pozele care circulau pe internet de ceva zile cu noul smartphone Galaxy Note 4.
Telefonul are o greutate de 176 grame şi grosimea de doar 8,5 milimetri şi este disponibil în patru culori – alb, negru, gold şi roz. Ca spaţiu de stocare, Note 4 vine în două variante, de 32 GB şi 64 GB, fiind posibilă utilizarea unui card micro SD de până la 64 GB.
Dacă ne oprim atenția asupra ecranului, trebuie să specificăm că display-ul cu diagonală de 5,7 inch are o rezoluție QuadHD, adică 2560×1440, la fel ca și cel de pe LG G3.
Spre deosebire de restul camerelor foto, camera de fotografiat principală este mult îmbunătățită. Senzorul de 16 MP are capacitatea de a stabiliza optic imaginea, oferindu-le posesorilor posibilitatea de a face fotografii cu ajutorul unui senzor plasat pe marginea telefonului.
De camera frontală de 3,7 MP se vor bucura iubitorii de selfie-uri care vor avea oportunitatea de a-și face cele mai frumoase fotografii alături de prieteni datorită modului Wide Selfie, în timp ce Selfie Alarm va fi perfect pentru iubitorii de autoportrete folosind camera principală.
Bateria a fost și ea îmbunătățită marginal, Note 4 fiind dotat cu un acumulator de 3.220 mAh, faţă de 3.200 mAh pentru predecesor.
Ca şi fratele său Galaxy S5, noul Note este echipat cu funcţie de încărcare rapidă a bateriei, senzor de ritm cardiac şi senzor de amprentă digitală.
Samsung Galaxy Note 4 va putea fi cumpărat începând cu luna octombrie.

Galerie foto Samsung Galaxy Note 4:

Poate te intereseaza si