Philips X586
Philips X586

Compania chinezească Philips a lansat un nou smartphone dualsim, numit Philips X586. Acesta o să fie disponibil, începând cu luna februarie în oferta Digi Mobil.

Noul X586 rulează sistemul de operare Android 6.0 având o baterie de 3000 mAh ce oferă până la 12 ore de autonomie a unei utilizări normale, și până la 22.7 zile în stand-by.

„Philips X586 are încorporată tehnologia SoftBlue care diminuează efectul nociv al luminii albastre asupra vederii utilizatorilor. Tehnologia SoftBlue ajustează lumina albastră, în loc să o filtreze, ceea ce permite terminalelor mobile să ofere o experiență de utilizare plăcută, la aceleași standarde înalte de vizualizare.” spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips.

Acest telefon are un ecran IPS HD ce măsoară 5 inch cu o rezoluție de 1280×720 px, un procesor Quad core pe 64 bit tactat la 1.5 gHz, iar memoria ram este de 2 GB și cea internă de 16 GB, putând să fie extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 128 GB.

Philips X586
Philips X586

Cei de la Philips au introdus o cameră principală de 13 mpx cu filmare HD și una secundară de 5 mpx, dar și un senzor de amprente ce se află pe spatele telefonului.

Designul telefonului este unul destul de bun, deoarece materialele folosite sunt unele de calitate, realizând o combinație de plastic și metal, cântărind 168 de grame.

Acest nou telefon o să fie disponibil din luna februarie la prețul de 699 lei pe culorile alb și rose-gold.

Poate te intereseaza si