Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Au fost destule știri despre noul Samsung Galaxy S8, așa că nu ne strică niște imagini noi cu acesta. Într-un nou raport, a fost dezvăluită și o versiune de 6.2 inch.

Evan Blass a publicat pe contul său de Twitter un raport prin care ne spune că Samsung o să vândă o variantă de 5.8 inch și una de 6.2 inch a lui S8. Ambele o să vină cu un ecran QHD Super AMOLED, fiind un ecran cunoscut pentru calitatea culorilor.

Cei de la Samsung nu au renunțat la jack-ul de căști ca știm noi cine… Aceștia au mutat senzorul de amprentă pe partea din spate a telefonului, făcând din noul S8 un telefon foarte „sexy” și datorită muchiilor foarte subțiri de pe partea frontală.

Galaxy S8
Galaxy S8

Zvonurile anterioare despre Galaxy S8, au confirmat amplasarea senzorului de amprentă pe partea din spate a telefonului chiar lângă camera foto, memoria de 4GB RAM și 64GB de stocare, chiar și un slot de card microSD. De asemenea, s-ar putea că cei de la Samsung o să lanseze și un accesoriu de andocare, care va permite telefonului să fie utilizat ca un PC atunci când aceasta este conectat la un monitor, tastatură și la un „șoricel”.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Varianta de 5.8 inch a lui S8 o să coste aproximativ 799 euro, iar varianta mai mare, de 6.2 inch o să coste 899 euro.

Ce părere ai despre aceste noi imagini cu S8? V-ar plăcea acest telefon, chiar și la un astfel de preț ridicat? Comunicați-ne acest lucru printr-un comentariu!

Poate te intereseaza si