M9 Connect
M9 Connect

Brașovenii de la Allview au lansat un nou telefon clasic, numit Allview M9 Connect, telefon ce este „conectat” in caz de urgentă printr-un buton SOS.

”Este un telefon care se adresează îndeosebi seniorilor, care pot să apeleze ușor la cei dragi când se confruntă cu o situație de urgență prin butonul SOS. Chiar dacă părinții sau bunicii ne sunt departe, ne place tot timpul să-i știm în siguranță. Iar M9 Connect este un telefon gândit pentru adepții telefoanelor clasice și adaptat nevoilor acestora”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Conform spuselor celor de la Allview, butonul SOS poate „găzdui” cu până la 5 numere de telefon ce vor putea fi apelate in caz că acel buton o să fie apăsat. Dacă primul număr nu răspunde, funcția SOS va apela automat următorul număr, și tot așa, până când o persoană ce a fost apelată o să răspundă.

Allview M9 Connect
Allview M9 Connect

Telefonul M9 Connect este un telefon clasic, cu conectivitate DualSim și 3G. Acesta are „la bord” o baterie de 1000 mAh ce oferă o autonomie de până la 200 de ore de funcțiune. Chiar dacă acesta un este chiar un smartphone, M9 Connect are disponibile și aplicațiile Facebook Lite și WhatsApp.

Autonomia bateriei
Autonomia bateriei

Acesta este disponibil de azi pe bază de precomandă, la prețul de 250 lei iar livrările vor începe din 6 februarie.

Poate te intereseaza si