Apple India
Apple India

Propunerea Apple de a fabrica iPhone-uri în India este aproape de realitate, în schimbul construirii de magazine oficiale ale investitorului din Cupertino, în India.

După lungi și dure negocieri cu guvernul Indian pentru a fabrica mult cunoscutul iPhone și nu numai,  Apple a solicitat o serie de stimulente, inclusiv o scutire de 15 ani de la taxele de import. Ministerele IT și industrie au fost de acord, fiind un mare câștig pentru India să semneze un contract cu cea mai mare companie din lume pentru a fabrica device-uri în India, în timp ce ministerul finanțelor nu a vrut să piardă cumva din venitul taxelor la import.

iPhone India
iPhone India

Deși, se pare că Apple nu se știe dacă va primi tot ceea ce le-a cerut, dar cuvintele oficialilor guvernului Indian sugerează că societatea va oferi tot ce trebuie pentru ai atrage pe cei de la Apple.
“Multe dintre stimulentele solicitate de Apple sunt viabile” Ministrul Finanțelor  

India este în prezent o piață de comerț destul de mică pentru Apple, dar populația mare și în creștere din China și India, fiind de așteptat ca cele două țări să depășească în cele din urmă SUA pentru a deveni cele mai mari două surse de venit pentru compania din Cupertino.

 

Poate te intereseaza si