Lineage OS logo
Lineage OS logo

Cei de la Cyanogen au anunțat un nou sistem de operare, mai rapid, mai tare și mai performant bazat pe CyanogenMod, numit Lineage OS.

Lineage OS ar urma să se lanseze la sfârșitul acestei săptămâni, fiind deja publicată o pagină pentru a descărca noul Lineage OS, alături de wiki și instrucțiuni de utilizare.

După spusele lor, acest sistem de operare o să suporte aproximativ 80 de device-uri ce rulează deja Android 7.0 Nougat sau Android 6.0 Marshmallow, urmând să se publice și o listă completă a acestora.

Cyanogenmod - LineageOS
Cyanogenmod – LineageOS

Pentru a instala acest sistem de operare pe telefonul vostru, este recomandat să îl instalați de la 0. Există și un modul cu Lineage OS prin care puteți migra de la ultimele versiuni de CyanogenMod. Această funcție este una experimentală, existând șanse ca migrarea să nu decurgă tocmai cum trebuie. Acest serviciu de migrare o să fie disponibil utilizatorilor ce aleg această metodă în primele două luni de la lansare.

CyanogenMod s-a relansat prin Lineage OS, lansând un nou sistem de operare, după cum v-am spus. Fosta echipă de la CyanogenMod își dă tot interesul pentru a aduce acest sistem de operare pe cât mai multe device-uri.

Poate te intereseaza si