AOC AGON AG352QCG
AOC AGON AG352QCG

AGON AG352UCG este cel mai nou monitor din gama premium de gaming de la AOC. Acest monitor plasează utilizatorul în centrul acțiunii.

AOC AGON AG352UCG
AOC AGON AG352UCG

Cei ce o să cumpere acest monitor uriaș, vor fi întâmpinați de un panou VA de 35 de inch (89cm) cu o rezoluție de 3440×1440 px. Acesta le oferă jucătorilor profesioniști o „poartă” pentru a pătrunde în lumea graficii detaliate și precise, datorită formatului 21:9 ce le oferă un câmp vizual extins și o plăcere mai mare de a juca. Datorită display-ului concav, cu o curbură de doar 2000mm, perspectiva este îmbunătățită și distorsiunile imaginii sunt minimizate. Ca și elemente de conectică, acest monitor dispune de un port HDMI, un port DisplayPort, 4 porturi USB 3.0, un port pentru boxe și unul pentru microfon.

Datorită ratei de refresh de 100 Hz și a modului NVIDIA G-Sync distorsiunile imaginii sunt anulate și lag-ul a fost redus. Rezultatul este o experiență de joc neîntreruptă, ce va ajuta orice jucător profesionist să exceleze în domeniul sau. În noul AGON, este prezentă și tehnologia NVIDIA Ultra Low Motion Blur ce reduce neclaritatea imaginii și a efectului de ghosting.

Cei de la AOC au introdus tot felul de tehnologii ce ajută utilizatorul, de exemplu, AOC Shadow Control luminează zonele mult prea întunecate ale ecranului pentru o vizualizare mult mai bună a imaginii dar și AOC Low Blue Light ce reduce undele scurte de lumină albastră ce obosesc ochii.

AOC AGON AG352QCG
AOC AGON AG352QCG

Pentru a păstra o postură comodă a utilizatorilor, noul monitor vine cu un stand robust și ergonomic, ce oferă ajustare pe înălțime, al pragului de înclinare și de pivotare. Pe lângă performanțele acestui monitor, el vine și cu un design impunător, având chiar și LED-uri RGB pe spatele acestuia, LED-uri ce pot fi customizate de către utilizator cu una dintre cele trei culori disponibile (verde, roșu sau albastru) și prin trei nivele diferite de intensitate a luminii.

AOC AGON AG352UCG
AOC AGON AG352UCG

Noul AOC AGON AG352UCG va fi disponibil și in România începând cu luna martie a acestui an, iar prețul recomandat o să fie de aproximativ 4050 lei.

Poate te intereseaza si