Viitorul iPhone 8
Viitorul iPhone 8

Chiar dacă nu s-a lansat iPhone 7s, deja au apărut zvonuri legate de noul iPhone 8. Acesta se speculează că ar putea veni cu un ecran de 5.8 inch.

iPhone 8 concept
iPhone 8 concept

Se pare că următorul iPhone, numit iPhone 8 o să aibă un ecran de 5.8 inch AMOLED edge-to-edge ca și pe Samsung Galaxy Note 7.

Conform unor surse de la AppleInsider, a zecea aniversare a iconicului iPhone o să fie marcată prin „iPhone X”. Analistul susține că viitorul iPhone 7S o să aibă un ecran AMOLED de 4,7 inch, iar iPhone 7 PLUS o să aibă un ecran de 5.5 inch, doar dacă cei de la Samsung sunt capabili să furnizeze destule panouri LCD către Apple.

Tot din niște surse, pe ecranul edge-to-edge al lui iPhone 8 se va afla casca, camera frontală, dar și senzorul Touch ID. Camera acestuia în sfârșit ar putea primi un senzor laser pentru focalizare, iar camera frontală ar putea să se folosească de gesturile faciale pentru a captura o fotografie.

Apple a confirmat faptul că va achiziționa modemuri de la Qualcomm și Intel, pentru o viteză mult mai bună. Trei telefoane ar putea fi lansate anul acesta, iPhone 7S, 7S PLUS și poate chiar uimitorul iPhone 8  sau „iPhone X”. Acum, tot ce trebuie să facem, este să așteptăm noi zvonuri legate de acest nou smartphone.

Poate te intereseaza si