Windows 7

Chiar dacă a apărut Windows 10, foarte mulți utilizatori au decis să rămână la Windows 7, acesta devenind un fel de Windows XP 2.0.

Windows 10
Windows 10

Văzând că multă lume nu a făcut update la noua versiune de Windows, cei de la Microsoft au încercat să găsească tot felul de metode de a convinge utilizatorul să treacă la Windows 10. Aceștia au spus printr-un comunicat oficial că Windows 7 este deja învechit și este nesigur. Conform spuselor lor, acesta ar trebui să aibă probleme de securitate și datele utilizatorilor nu mai sunt în siguranță, deoarece acesta nu va mai putea face față atacurilor cibernetice, sistemul fiind deja învechit și virușii îți pot infecta calculatorul mult mai rapid.

Gigantul Microsoft a anunțat această problemă, deoarece nu vor ca Windows 7 să ajungă un fel de Windows XP versiunea a doua. Chiar și acum, acesta este unul dintre cele mai bune sisteme de operare, fiind unul extrem de simplu ce poate să ruleze aproape pe orice device existent iar cu puțină grijă din partea utilizatorului sistemul nu o să fie niciodată infectat.

Windows 7
Windows 7

 


Poate te intereseaza si