Să spunem că ai cumpărat un TV curbat scump, doar pentru ați aduce aminte că bară de sunet existența este (suspin) dreaptă. Va trebui să trăiești cu geometria greșită pentru totata viață ? Nu și dacă Samsung are calea sa.

samsung-curved-soundbar
Recent cei de la Samsung au dezvăluit Curved Soundbar, despre care se spune că este primul sistem audio creat ce se potrivește cu ecranele curbate, mai exact cu modelele companiei între 55 și 65-inch. Device-ul din aluminiu parcă face parte din el, bineînțeles, promite și un sunet foarte definit cu un canal de 8.1 cu suport surround, și difuzoare pe laterale care adaugă imersia. Nu există cuvânt de spus pentru când perifericul curbat va apărea sau cât de mult va costă, dar este bine să îl situezi mai sus decât spectrumul de prețuri.

Este o veste bună data nu ești interesant de sisteme audio TV scumpe. Samsung adaugă și un model mai ieftin, M3-ul ( mai jos), model pentru cameră, fiind un sistem audio wireless. Firmă nu spune ce fel de ieșire va avea M3-ul în acest moment, însă este sigur că difuzorul mici nu va putea livra la fel de mult că și M5 sau M7. Va avea oricum, bogatul suport Spotify Connect pentru a trimite piesele prin difuzoarele din seria M în același moment.

 

samsung-m3


Poate te intereseaza si