Nokia P1
Nokia P1

Dacă ne aducem bine aminte, Nokia P1 a apărut vara trecută pe internet, fără să știm că cei de la Nokia chiar au de gând să intre pe piața telefoanelor cu android. Dar acum, acesta a fost anunțat oficial și o să fie lansat la MWC 2017.

Nokia P1
Nokia P1

Conform unei publicații rusești numită Worket, noul Nokia P1 o să se bazeze pe smartphone-ul Sharp Aquos Xx3, telefon lansat acum o jumătate de an în Japonia. P1 ar putea avea un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB ram și o memorie internă de până la 256 GB. După cum ne au obișnuit cei de la Nokia punând camere certificate Zeiss pe vârfurile de gamă, și pe acesta găsim o cameră principală de 22.8 MP cu lentile Zeiss. Telefonul este rezistent la apa și la praf, având certificare IP57.

Nokia P1
Nokia P1

Noul vârf de gamă de la Nokia va avea un ecran ce măsoară 5.3 inch protejat de Gorilla Glass 5 (rezoluția fiind încă necunoscută), senzor de amprentă și o baterie de 3500 mAh ce suportă tehnologia Quick Charge. Acesta o să ruleze Android 7.0 Nougat și o să coste 800 de dolari modelul cu 128 GB memorie internă, iar cel cu 256 GB o să coste aproximativ 950 de dolari.


Poate te intereseaza si