Huawei P10
Huawei P10

Huawei este a treia companie ce produce smartphone-uri din lume, scoțându-se în evidență prin producerea unor smartphone-uri accesibile ca preț, dar cu specificații foarte bune.

Huawei P10 ar putea fi lansat chiar mai devreme de cât s-ar fi speculat, chiar la Mobile World Congress in Barcelona. Aceștia ne-au obișnuit cu calitatea produselor sale, punând componente de ultimă oră într-o carcasă metalică alături de o cameră excepțională la un preț mai mic decât al concurenței.

huawei-p10
huawei-p10

Ecranul are o rezoluție mult mai mare decât a lui P9, având un ecran ce măsoară 5.2 inch și cu o rezoluție de 1440×2560 px, față de P9 ce avea un ecran de 5.2 inch cu o rezolutie de 1080×1920 px. Acesta, are un ecran curbat, ce îi ofera un plus de calitate și aspect.

Huawei P10
Huawei P10

Noul P10 are un design similar cu cel al lui P9, doar cu câteva mici schimbări. Partea frontală fiind puțin mai rotunjită, ecranul fiind curbat. Design-ul antenelor radio a fost redesenat pentru un aspect mai plăcut, iar pe partea din față o să avem senzorul de amprente. Telefonul o să fie construit in totalitate din metal și sticlă.

huawei-p10
huawei-p10

La capitolul specificații, acest smartphone va trece cu brio orice test. Sistemul dual camera conceput în colaborare cu Leica ce implementează o camera frontală de 8 Mp și cea secundară de 12 Mp ce asigură o calitate excepțională a fotografiilor. Bateria terminalului poate fi una de 3500 mAh ce se va încărca printr-un port USB Type-C.

Huawei P10 poate fi propulsat chiar și în spațiu cu ajutorul procesorului Kirin 960 deja întâlnit pe Huawei Mate 9. Terminalul vine cu o memorie internă de 64 GB alături de 4 GB Ram și cu 128 GB împreună cu 6 GB Ram, zvonindu-se că acest telefon poate avea chiar și 260 GB memorie internă.

Poate te intereseaza si