Dacă ești în căutare de aplicații fresh, noi v-am pregătit cele mai țări 5 aplicații ce au fost lansate luna această în Google Play Store. Prin aceste aplicații am adus puțină fotografie, productivitate și ceva din HTC și Google.

1.TapPath

TapPat este o aplicație simplă și folositoare ce îți oferă diferite acțiuni de câte ori apeși pe un link web. De exemplu o apăsarea lansează LinkBubble, două lansează Chrome-ul iar trei lansează meniul pentru share, oricum toate acestea pot fi schimbate în setări.

-0.99$ – Downloadează acum

2.HTC Zoe

Beta-ul pentru Video Highlight creation și aplicația de share al celor de la HTC a fost lansată în Google Play Store luna această. Este integrat într-o rețea de socializare unde poți să urmărești prieteni sau ei pot să te urmărească. Încă este devreme, dar oricine altcineva care deține un HTC pot să vadă ce se întâmplă cu Zoe.

htc-zoe-app

 

-Gratuit – Downloadează acum

3.SupperBetter

SuperBetter este parte a task managementului. Această aplicație a fost creață de către Jane McGonigal, un designer de jocuri care acum mult timp a început să folosească implementarea prin jocuri pentru a îmbunătăți viață de zi cu zi. Dacă ai probleme în întâlnirea obiectivelor tale, această ar putea fi o cale amuzantă de a le atinge.

-Gratuit – Downloadează acum

4. Google News & Weather

Google a lansat o nouă aplicația care combină citirea știrilor zilnice împreună cu vremea locală. Google News & Weather adună știrile din sute de surse și te lasă să le selectezi pentru o citire individuală. Aplicația a fost preincarcata pe device-uri acum mult timp, dar ultima versiune este îmbunătățită din puncte de vedere grafic ridicată la un standard L și oferă o gamă mai largă de compatabilitate cu review-urile Google Play Store.

google-news

-Gratuita – Downloadează acum

5.Fragment

Fragment este un editor foto fresh cu trick-uri particulare. O gamă largă de filtre cu formă. Poți să miști și să redimensionezi fragmentul filtrului, să modifici cum apare pe imaginea ta. Odată ce aceste amănunte sunt gata poți să exportezi produsul final în orice destinație majoră sau poți să o încarci iarăși în aplicație să îi aplici alt fragment sus.

-1.99$ – Downloadează acum

 


Poate te intereseaza si