În ultimul timp, tot mai mulți utilizatori ai aplicațiilor companiei gigant condusă de Mark Zuckerberg, precum Facebook și Messenger s-au tot plâns că aceste aplicații au început să consume tot mai mult din durata de viață a bateriei.

Facebook & Messenger
Facebook & Messenger

Știm cu toții ce aceste aplicații folosite zilnic de milioane de utilizatori solicită o conexiune permanentă de internet, fie ea prin date mobile sau prin wifi. Această conexiune permanentă, micșorează și ea din durata de viață a bateriei. Mulți utilizatori s-au plâns că în ultimul timp, aceste două aplicații au început să consume mult mai mult, cu 1 sau 2 procente pe minut din durata de viață a bateriei.

Cumva, această informație a ajuns și la Facebook, iar David A. Marcus Vice-Președinte al departamentului de mesagerie de la Facebook a afirmat că știa de această problemă, nedezvăluind publicului larg mai multe informații, decât că problema a fost cauzată de un server, într-un final problema fiind soluționată.

David A. Marcus
David A. Marcus

Printr-un comunicat de presă, acesta a transmis tuturor utilizatorilor, că printr-un simplu restart forțat al aplicației problema o sa fie rezolvată. David a mai spus că dacă această problemă apare și la alți utilizatori, sunt rugați să dea un simplu restart aplicației și problema o să dispară.

Poate te intereseaza si