Unul dintre cele mai mari mistere ale App Store-ului este de ce anumite aplicații sunt respinse și altele nu. Apple a lăsat un număr suprinzator de aplicații eronate și clone la porțile de fier ale Store-ului, developerii încă se confruntă cu respingerea unor aplicații aparent nevinovate.

mobileapps-e1398032068301

“Înainte de a dezvoltă aplicația ta, este important să devii familiar cu criteriile ce privesc aria tehnică , conținutul și design-ul care sunt folosite pentru a analiză aplicațiile” explică Apple pe o nouă pagină numită “Common App Rejection“.

La WWDC în Iunie, Apple a spus că 1.2 milioane de aplicații sunt acum în magazin. Ce este impresionant, în special volumul de titluri de proastă calitate date în topuri, fiind și aceste un detaliu pe care Apple ia în considerare în evaluarea noilor aplicații.

La sfârșitul paginii noi, Apple afișează cele mai întâlnite motive pentru care aplicațiile sunt respinse de-a lungul ultimei săptămâni. Va fi interesant dacă acest grafic va fi updatat de la o săptămâna la altă !

Screen-Shot-2014-08-31-at-3.39.28-PM

 

Poate te intereseaza si