O poza “selfie” la calitate DSLR este uneori binevenita, mai ales cand imaginea conteaza pentru tine sau, pur si simplu, pentru calatoriile in care nu exista a treia persoana mereu gata sa va surprinza intr-o poza inspirata.

Si pentru ca fotografia selfie este motivul producatorilor de camere foto anul acesta, propunerea noastra pentru tine in acest weekend este noul PEN E-PL7 de la Olympus, un aparat care vine cu multe argumente tehnice dar si cu argumente estetice in fata oricarui cumparator.

PEN-E-PL7 a fost creat in mod deosebit pentru doamnele si domnisoarele pasionate de moda si de a surprinde imagini din viata lor la calitate de aparat DSLR, cu dimensiuni de poseta si aspect rafinat.

Aparatul dispune de un display rabatabil tactil ce se roteste la 180 de grade si iti permite sa realizezi serii intregi de cadre statice secventiale si chiar video-uri tip “selfie” fara sa prinzi si o parte din mana-suport in cadru.
pen-e-pl7-2

Odata inclinat ecranul, aparatul intra in modul “selfie”. Obiectivul EZ creeaza un unghi larg si ecranul LCD devine o oglinda de 3 inci, cu butoane pentru selectarea unei secvente self-timer, e-Portrait doar prin simpla atingere a ecranului.
pen-e-pl7-3

Si pentru ca s-au gandit si la confortul tau in timpul unei astfel de fotografi, producatorii au apelat la tehnologia de stabilizare pe trei axe. Astfel, chiar daca nu poti tine mana-suport nemiscata pentru aceste poze, tehnologia “contracareaza miscarile de rotatie ale mainii mult mai eficient decat sistemele obisnuite existente pe camere comparabile”.

Poate te intereseaza si