Digi Mobile, Lider al portărilor
Digi Mobile, Lider al portărilor

Digi Mobil, sărbătorește la început de an, peste 1 Milion de numere portate in rețeaua proprie.

De când a fost lansat serviciul de portabilitate în a 10-a lună a anului 2008 și pană la începutul anului 2017, au fost portate peste 1 milion de numere telefonice provenite de la alți operatori de telecomunicații, Digi Mobile ajungând să devină furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare.

Digi Mobil Lider al portărilor

Digi Mobil a investit in extinderea si dezvoltarea continuă a acoperirii rețelei sale 3G și 4G, tehnologiile de ultimă oră care au ajutat la îmbunătățirea calității serviciilor de voce și date ajutând la creșterea numărului abonaților.

„Succesul Digi Mobil se datorează în egală măsură eforturilor pe care compania le-a făcut constant, cât și utilizatorilor care au avut încredere într-un serviciu nou, aflat la început de drum. Avem certitudinea că vom îmbunătăți permanent serviciile mobile, investiția în tehnologia 4G fiind acum prioritară, astfel încât să ajungem la cât mai mulți utilizatori cu aceasta. Este un efort gradual și susținut pentru creșterea capabilităților rețelei, 4G fiind următoarea tendință importantă pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea să susținem fără nicio problemă creșterea de trafic a clienților actuali, precum și traficul noilor clienți care ne vor alege.” afirmă Valentin Popoviciu, Vicepreședinte RCS & RDS

În mai puțin de 3 ani de la relansarea serviciului, Digi Mobil înregistrează în prezent peste 3 milioane de abonați, persoane fizice și juridice. Serviciul 3G de la Digi Mobil acoperă peste 97% din populație, iar cea 4G a atins pragul de 37%.

Digi Mobil a decis să își premieze 11 clienți noi ce și-au portat numerele de telefon în rețeaua Digi în perioada 27 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017. Astfel, primul câștigător va beneficia de gratuitate la plata abonamentului timp de 10 ani, iar următorii 10 vor beneficia de gratuitate de 1 an.

Poate te intereseaza si