HTC U Ultra, cunoscut anterior sub numele HTC Ocean Note este prima lansare a anului pentru compania din Taiwan. Mai jos găsești tot ce e de știut despre acest smartphone.

HTC U Ultra vine în întâmpinarea celor care iubesc display-urile mari. Noul smartphone ar trabui să intre în competiție cu Samsung Galaxy S7 edge, Huawei Mate 9, Google Pixel XL și iPhone 7 Plus. Dimensiunea ecranului va fi cuprinsă între 5.5 și 6.0 inch, cu o rezoluție QHD (2560×1440 pixeli).

Unele zvonuri afirmă că HTC U Ultra va avea un display curbat, cum are Galaxy S7 edge, promițând astfel un smartphone premium. Din păcate și HTC va scoate mufa jack și va introduce o pereche de căști audio cu conexiune USB Type C. Ne putem aștepta și la niște difuzoare reactive puternice, difuzoare ce vor ridica sau scădea volumul, în funcție de zgomotul ambietal.

Deși până acum s-a vorbit că va fi dotat cu un procesor Helio P10, este mai probabil ca chipsetul utilizat să fie Snapdragon 821. La nivel de memorie ne vom desfăta cu 6GB RAM. Spațiul de stocare va fi arhisuficient, urmând să fie pusă în vânzare și o versiune cu 256GB, la care se adaugă un card microSD.

Data de lansare va fi 12 ianuarie, iar prețul se va situa undeva în jurul valorii de 600 euro.


Poate te intereseaza si