Cyanogen a strans fonduri enorme

Atunci când nu ești mulțumit de versiunea “din fabrică” a softului tău de operare Android, fie că este făcut de Samsung,HTC ori Sony sau LG, cu siguranță te interesezi ce poți face pentru a aduce un plus de viteză și de multe ori look, alegi variante alternative.

Pe lângă detalii de design și viteză de lucru, rom-ul custom bazat pe Android, oferă multe avantaje menite să îmbunătățească experiență trăită cu telefonul tău mobil. CyanogenMod este cea mai populară alternativă și devenită foarte celebra în ultimii ani. În momentul de față Cyanogen a devenit o companie Cyanogen Inc cu locația în California, aceasta anul trecut a reușit să atragă 22 de milioane de dolari din partea investitorilor. Cyanogen Inc este urmărită intens și dorită de mulți giganți din domeniul telefoniei mobile.

Microsoft este una dintre companiile interesate, aceasta a fost singura ce a participat la o discuție cu reprezentanții Cyanogen. Amazon,Samsung sau chiar Yahoo privesc însă încă de la depărtare compania din California și au observat potențial. Aceștia se gândesc dacă poate să devină un partener sau chiar vorba despre o achiziție.

Gigantul lui Bill Gates, Microsoft, se pare că este deschisă pentru o nouă încercare cu Android, însă se gândește să folosească o versiune modificată a sistemului de operare, prima opțiune fiind popularul Cyanogen.

Mulți dintre voi sunt probabil curioși cum arată acest sistem de operare custom, vă invităm să urmăriți filmarea:

Poate te intereseaza si