Samsung Galaxy S8 se va alătura trend-ului de înlăturare a mufei jack de 3.5mm. Cel puțin asta spun ultimele zvonuri.

Potrivit celor de la SamMobile, viitorul flagship nu va utiliza portul USB Type-C doar pentru date, dar îl va utiliza și ca sursă audio. Există posibilitatea ca cei de la Samsung să livreze un adaptor audio, dar șansele să ascultați muzică la căști și să încărcați smartphone-ul în același timp, sunt destul de reduse.

Care ar fi punctele pozitive după înlăturarea acestei mufe? Samsung Galaxy S8 ar deveni compatibil cu viitoarele căști digitale cu USB Type-C. În plus, spațiul rămas în urma înlăturării mufei ar putea duce la un spațiu mai mare pentru baterie, ceea ce nu ar fi rău.

Alte zvonuri ce privesc noul smartphone Samsung, vorbesc de un display QHD, în detrimentul unor zvonuri anterioare ce afirmau că se va face trecerea la un display 4K. În schimb, Samsung va utiliza o nouă tehnologie pentru display-ul său, tehnologie ce va duce la scăderea consumului, dar în același timp va crește și densitatea pixelilor, densitate ce va furniza culori mai reale și o imagine mult mai bună per ansamblu , vizibilă mai ales în timpul utilizării cu dispozitivele VR. Se mai vorbește și de difuzoare stereo furnizate de Harman, ultima achiziție a celor de la Samsung.

Evident, toate acestea sunt la nivel de zvonuri și informația de la sursă o vom afla în cadrul Mobile World Congress 2017, ce va avea loc în luna februarie.


Poate te intereseaza si