Moto Z mods

 

Lenovo extinde gama de smartphone-uri Moto prin lansarea în România a produsului vârf de gamă Moto Z, echipat cu modulele inovatoare Moto Mods.

Gama de produse Moto Z, proiectată de Motorola în Chicago și lansată oficial la jumătatea acestui an în SUA, include modulele Moto Mods – o nouă dimensiune a tehnologiei mobile.  Datorită Moto Mods, smartphone-ul Moto Z se poate transforma pe măsura nevoilor utilizatorilor, iar posibilitățile sunt multiple.

Procesul de conectare a modulelor este extrem de simplu: Moto Mods se atașează magnetic la telefon și formează un singur dispozitiv. Modulele pot fi schimbate simplu și rapid, în funcție de inspirație. Și, pentru că funcționalitatea este mereu la modă, seria de module Moto Mods este concepută să funcționeze și cu următoarele generații de telefoane Moto Z[1].

Moto Z: Cel mai subțire smartphone de top din lume

Realizat din aluminiu utilizat în industria militară și din oțel inoxidabil, noul Moto Z este incredibil de subțire (doar 5,2 mm), durabil și ușor. Moto Z integrează o cameră foto principală de 13 MP cu stabilizator optic de imagine și autofocus laser, pentru realizarea unor fotografii pline de viață, în timp ce camera frontală de 5 MP include o lentilă cu unghi larg, ideală pentru poze de grup.

 Moto Mods. Diversitate pentru mai multe momente de inspirație

  • Modulul Incipio off GRIDTM Power Pack crește instant durata de viață a acumulatorului[2] cu până la 22 de ore.
  • Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon. Opțiunea de fotografiere în format RAW asigură mai mult control și flexibilitate, iar controlul de focalizare și declanșare a fotografiilor garantează o experiență de utilizare memorabilă. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.
  • Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.
  • Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.
  • Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.

Răzvan Sturza, Mobile Business Group Leader, Lenovo România: „Odată cu lansarea Lenovo Moto Z și a Moto Mods, acoperim toate segmentele de preț în categoria smartphone-urilor și avem o propunere extraordinară în segmentul de smartphone-uri premium. Lansarea Moto Z împreună cu Orange este urmarea firească a colaborării pentru introducerea brandului Lenovo Moto pe piața din România și un pas prin care le aducem clienților din România produse Lenovo care aduc o diferențiere în piață și le oferă beneficii tangibile utilizatorilor”.

Mădălina Ghiță, Product Division Manager, Orange România: „Clienții își doresc acces la ultimele tehnologii, conectivitate, personalizare, device-uri care să se integreze natural în stilul lor de viață și să le ofere soluții simple, intuitive, pentru necesitățile de zi cu zi. Lansarea noii game de produse Moto Z, în exclusivitate în România, este un nou pas pe care îl facem pentru a le oferi posibilitatea de a-și transforma smartphone-ul în cel mai cool gadget care să îi țină aproape de pasiunile lor, indiferent că vor să facă fotografii, să se bucure de sunet stereo de înaltă calitate sau să vizioneze un film pe o suprafață de proiecție”.

 

Începând cu 7 decembrie 2016, Moto Z este disponibil exclusiv în rețeaua Orange și pe www.orange.ro, la prețul de 229 euro alături de un abonament Orange Me 42 pe 24 de luni. În plus, până pe 31 decembrie 2016, Orange oferă 50% discount pentru orice modul Moto Mods achiziționat împreună cu telefonul.

[1] Modulele Moto Mods co-branded pot necesita actualizări de software pentru a-și menține compatibilitatea.

[2] Acumulatorul trebuie să fie descărcat substanțial; viteza de încărcare se micșorează pe măsură ce încărcarea are loc. Acumulatorul se comercializează separat.

Specificații tehnice

moto-z-specificatii

Poate te intereseaza si