AOC, unul dintre cele mai improtante branduri pe plan global pe piața monitoarelor, anunță astăzi cel mai rapid monitor premiul cu panou TN – AGON AG251FZ. Acest display de 25”, atât pentru jucătorii de top, cât și  pentru amatorii de esports, are o rată de împrospătare de 240 Hz și un timp de răspundere de doar 1 ms, asigurând nu doar mișcările naturale, senzaționale în mediile de joc extrem de rapide și vibrante, dar și un joc lin, lipsit de motion blur. AGON AG251FZ livrează cele mai fluide și lipsite de întreruperi grafici posibile: cu tehnologia Adaptive Sync, sincronizărea greoaie a monitorului cu PC-ul rămâne în istorie.

AOC AGON AG251FZ – cel mai rapid monitor AGON de până acum – o să ia cu asalt magazinele în ianuarie 2017 la prețul recomandat de 2299 LEI. 

Tehnologie avansată pentru confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming

Seria AGON este un exemplu care ilustrează perfect misiunea AOC de a livra cele mai bune echipamente hardware – o stare de spirit evidentă în fiecare detaliu. Pentru postură confortabilă a utilizatorului, suportul ergonimic Ergo Dial dispune de diferite moduri de a schimba poziția monitorului în una cât mai aproape de perfecțiune, cu ajustări de înălțime acompaniate de o scară care marchează plasarea preferată. Monitorul poate fi, de asemenea, înclinat sau pivotat din modul landscape în cel portret. Ba mai mult, suportul vine cu un mâner atașat, lucru care face monitorul mult mai ușor de transportat către și de la LAN party-uri, spre exemplu. După o sesiune lungă de jucat, ochii utilizatorului sunt protejați de o tehnologie avansată: Flicker-free diminuează procesul de flickering la minimum și modul Low Blue Light reduce lumina albastră nocivă, în timp ce asigură emiterea cantității exacte de lumină albastră pentru o reproducere a culorii cât mai precisă. Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, fiecare imagine redată pe AG251FZ este extrem de clară – indiferent de cât de rapidă este acțiunea de pe ecran.

 

 

Rafinarea constantă a tehnologiei dă rezultate

AG251FZ a fost gândit pentru satisface standardele ridicate are gamerilor privind un monitor care să livreze cea mai captivantă experiență posibilă. Ecranul de 25” este îmbunătățit cu o serie de caracteristici unice special proiectate pentru sesiunile de gaming cum ar fi modul Low Input Lag, care se asigură că toate comenzile sunt executate imediat și modul Shadow Control, care iluminează zonele întunecate fără a afecta restul ecranului. În plus, tastatura QuickSwitch permite jucătorilor să schimbe rapid presetările adaptate la cerințele jocurilor de acțiune, shootere sau de strategie. Cu toate aceste caracteristici, jucătorii se pot aștepta la o experiență imersivă fără precedent care permite jocurilor să depășească toate standardele de până acum.

Galerie foto


Poate te intereseaza si