huawei-honor-8 in romania

Honor 8, flagship-ul gamei Honor, a fost prezentat oficial în cadrul unui eveniment de presă și își propune să devină unul din cele mai populare telefoane din gama mid high-end de pe piața locală.

Honor 8 reprezintă combinația perfectă dintre design contemporan și putere de procesare la viteze incredibil de mari, dintre capabilități foto uimitoare și funcții inteligente și totodată intuitive.

“Honor 8 se bucură de un succes imens la nivel internațional, așa că ne propunem ca, local, să îi oferim contextul necesar pentru a ajunge în scurt timp la aceeași popularitate. Suntem încrezători că românii vor fi cuceriți de pachetul complet cu care telefonul vine: performanțe și design, la un preț mai mult decât competitiv“, a declarat Fred Wangfei, Director of Romania Consumer Business Group.

Finisaje premium

Cu o carcasă în partea din spate realizată din 15 straturi de sticlă, telefonul cu o diagonală de 5,2 inci se distinge atât prin finisajele premium, cât și prin designul contemporan. Cu toate că sunt invizibile pentru ochiul uman, straturile de sticlă aplicate printr-un proces special creează culori strălucitoare care asigură o experiență vizuală uimitoare. Datorită marginilor din sticlă 2.5D, carcasa din sticlă se încadrează perfect în cadrul metalic tăiat cu diamant, iar stratul protector reușește să protejeze telefonul împotriva stropilor neprevăzuți sau în condițiile unui accident nedorit.

Două camere își unesc forțele pentru o calitate extremă

În comparație cu modele anterioare, noul vârf de gamă are un sistem dual-camera, fiecare cameră având 12MP. O cameră integrează senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealaltă cameră integrează senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii. În plus, senzorul monocrom captează de trei ori mai multă lumină decât în mod normal, îmbunătățind intervalul dinamic al imaginii și reducând noise-ul din fotografii – chiar și în condiții de iluminare scăzută – oferind o calitate a imaginii de neegalat. Cei doi senzori permit fotografilor să utilizeze, deasemenea, o serie de filtre, precum ajustarea focalizării după realizarea imaginii, schimbând efectul Bokeh, blurul din spatele obiectului focalizat.

Mai mult, camera foto integrează o gamă variată de funcții și filtre, de la funcția Light Painting și modul Beauty până la funcția Panorama, Slow-Motion, modul Food HDR, Super-Night și Watermark-uri. Mai mult, utilizatorii pot selecta într-o fracțiune de secundă camera frontala de 8MP, iar modul Perfect Selfie va înfrumuseța fiecare zâmbet sau încruntare, pentru selfie-uri demne de a fi distribuite.

Funcții inteligente la îndemână

Honor 8 a fost conceput astfel încât utilizatorii să poată accesa un set complet de funcții cât ar clipi, iar acest succes se datorează funcției sale unice Smart Key, o interfață interactivă care permite doar cu o simplă atingere, accesarea rapidă a aplicațiilor, precum WhatsApp sau Pokémon Go. Astfel, pentru menținerea rutinei de zi cu zi, utilizatorii au nevoie doar de amprenta personală. Portul USB de tip C stabilește un nou standard în materie de încărcare, pune punct încurcării poziției în care se introduce cablul, deoarece acesta se potrivește indiferent de modul în care este introdus. Pe lângă toate acestea, smartphone-ul permite încărcarea super-rapidă, de la 0% la 47% în doar 30 de minute. Cu o încărcare de doar 10 minute, telefonul poate fi utilizat până la 2 ore, interval potrivit pentru situațiile de urgență, sau timp de 6 ore, daca utilizatorii se rezumă la ascultarea de muzică offline. Senzorul de amprentă integrat în Honor 8 are o capacitate de auto-învățare, ceea ce înseamnă că, cu cât este mai des folosit, cu atât devine mai rapid, determinând ca deblocarea telefonului să se facă în mai puțin de 0,4 secunde.

Puterea se află în mâinile tale

Honor 8 integrează un procesor Kirin octa-core, ce conține un co-procesor i5, care lucrează în tandem pentru a crește viteza de procesare, perioada de răspuns și durata de viață a bateriei, asigurând utilizatorii că au baterie pentru îndelinirea tuturor task-urilor de pe ordinea de zi. Procesorul este format din 4 procesoare de 2.3GHz și 4 procesoare de 1.8GHz.

Dispozitivul acceptă conexiuni Wi-Fi pe ambele benzi (2,4 GHz / 5 GHz), cu viteze de până la 150 Mbps, permițând accesarea tuturor informațiilor imediat, fără ca utilizatorii să aștepte prea mult.

Tehnologie premium la un preț avantajos

Honor 8 este disponibil în România la un preț recomandat de 1899 RON*, în varianta de 4GB RAM cu 32GB memorie internă și gama de culori Pearl White, Midnight Black și Sapphire Blue iar modelul în varianta de 64GB cu 4GB memorie RAM este disponibil la un preț recomandat de 2099 RON* pentru culorile Sunrise Gold și Sapphire Blue.

Specificații tehnice

  • Procesor Kirin 950
  • 4 procesoare performante de 2.3 GHz și 4 procesoare eficiente de 1.8 GHz
  • Memorie RAM de 4GB, memorie internă de 32GB/64GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei interne cu card micro SD de până la 128 GB
  • Baterie de 3000 mAh (Standard)
  • Display LTPS FHD de 5,2 inci
  • Camera principală este de tip dual camera, de 12MP fiecare, cu senzor separat RGB și Monocrom
  • Cameră secundară de 8MP

Despre Honor

Honor este un brand nou și curajos, căruia nu îi este frică să facă lucrurile diferit și să sfideze regulile. Poziționat ca alegerea potrivită pentru cei curajoși, Honor are un model de business diferit, orientat spre nevoile consumatorilor.

Astfel, produsele Honor se adresează consumatorilor într-o manieră diferită, prin acțiuni de comunicare îndrăznețe, derulate în special în mediul online.

Galerie foto eveniment

Poate te intereseaza si