Când este vorba despre orice formă de joc, întotdeauna este bine să vă amintiți zicala pariază cu mintea, nu deasupra ei, prin urmare, trebuie să învățați să știți când să vă îndepărtați de pariurile riscante și când să nu pariați dublu pentru a recupera pierderea.

În primul rând, dacă vă place să pariați și să fiți buni jucători (pariori) trebuie să țineți cont de câteva lucruri importante. A fi un bun jucător nu înseamnă a câștiga, este vorba de a învăța să manevrați banii și să pariați eficient. Acest lucru îl puteți reuși prin disciplină și studiind sportul pe care pariați la diverse case de pariuri online. Cu cât veți deține mai multe informații despre sportul pe care vreți să pariați, cu atât veți avea mai multe posibilități de a învinge probabilitățile.

Deși mulți dintre voi cei care pariați aveți experiență în lumea pariurilor, nu este rău să stabiliți un set de reguli pe care să le urmați cu strictețe, nu doar pentru a câștiga de pe urma pariurilor sportive, ci și pentru a maximiza performanța și a optimiza eforturile voastre.

intelbetÎn cele ce urmează vă voi da câteva sfaturi, pe care ar fi bine să le urmați, pentru a fi buni pariori.

Sfatul nr. 1: Niciodată nu pariați sume mai mari de bani decât sunteți dispuși de pierdeți. Pariurile au o componentă de șansă și este posibilă doar pe termen lung. Prin urmare, nu pariați sume mari pe care nu le puteți pierde, deoarece momentele de neșansă există.

Sfatul nr.2. Pariați întotdeauna fără a ține cont de emoții sau sentimente. Trebuie să nu vă implicați emoțional, să nu lăsați sentimentele să vă influențeze, pentru a fi un parior câștigător.

Sfatul nr.3. Înainte de a deschide un cont la o casă de pariuri aflați care casă este mai bună pentru voi și pentru forma voastră de a paria. Există case de pariuri care sunt specializate pe anumite sporturi și altele generaliste. De aceea, trebuie să evaluați evenimentele pe care le oferă diferitele case de pariuri înainte de a alege una.

Sfatul nr.4. Utilizați poște electronice. Este de o importanță vitală să folosiți orice fel de poște electronice existente, deoarece evită o mulțime de etape, sunt mai rapide și mai eficiente.

Sfatul nr.5. Pariați întotdeauna pe ligi sau evenimente despre care aveți informații foarte multe. Informația înseamnă putere. Cu cât veți avea mai multe informații, cu atât cresc șansele de câștig.

Sfatul nr. 6. Studiați tot ceea ce puteți cu privire la aspectele tehnice ale pariurilor sportive. Există mari pronosticatori care pierd sau au pierdut în urma pariurilor făcute, din cauza că nu au aplicat sau nu au știut pilonii de bază.

Sfatul nr.7. Profitați de bonusurile caselor de pariuri. Este o bună formă de a începe în lumea pariurilor, fiindcă obțineți un ban extra și în plus, vă veți familiariza cu casele de pariuri și cu opțiunile lor multiple.

Sfatul nr.8. Planificați-vă pariurile sportive. Este important să analizați totul în ceea ce privește pariurile sportive și ceea ce privește o zi de pariuri. Acest aspect este important mai ales în cazul pariurilor live, unde se pot pierde sume mari de bani, fiindcă nu s-a făcut o planificare prealabilă.

Sfatul nr.9. Evitați overbetting-ul. De multe ori, când există perioade în care se câștigă, există tendința de a paria mai mult decât trebuie. De multe ori vă puteți crede invincibili. Șansele bune se termină, dar practicând overbetting-ul le scurtați și mai mult. Nu este indicat nici să pariați pentru a recupera pierderea, deoarece acest lucru vă va duce la faliment.

Aveți grijă la maxim de bugetul vostru, fiindcă este instrumentul de lucru. Așadar, este fundamental.

Sfatul nr.10. Niciodată nu pariați la un eveniment pe o sumă mare. Există pariuri care vă pot părea clare și puteți comite greșeala de a le include în diverse combinații. Trebuie să evitați acest lucru complet. Și la cel mai sigur eveniment se poate pierde. De asemenea, această greșeală se comite când se pariază pe diferite posibilități la un meci (precum under/over la goluri și un rezultat de 1X2).

Sfatul nr.11. Înainte de a paria este indicat să aflați cele mai bune ponturi pariuri sportive, oferite de pariori profesioniști și de experți în pariuri. Astfel de ponturi vă sunt oferite în fiecare zi pe site-ul Intelbet.ro.

Așadar, pentru a deveni buni pariori, înainte de a paria ar fi bine să respectați aceste câteva sfaturi utile.


Poate te intereseaza si