La cartela Digi Mobil, utilizatorii primesc trafic dublu de date de până la 6 GB

Digi Mobil lansează o ofertă promoțională special creată pentru utilizatorii de cartele preplătite, care le aduce trafic dublu de date la opțiunile Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich. În perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, clienţii noi şi cei existenţi vor primi primi gratuit dublul traficului inclus în opțiunea aleasă, la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre opțiunile menționate.

Opţiunile au preţuri cuprinse între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), iar utilizatorii cartelei Digi Mobil se bucură de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale și trafic de date de până la 6 GB în rețeaua 3G.
Astfel, la activarea Opţiunii Hipsterova, pentru doar 2 euro (fără TVA), utilizatorii primesc minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 150 de minute naționale și 2 GB de trafic de date mobile. Pentru 3 euro (fără TVA), clienții care aleg Opţiunea Bogatinov beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 250 de minute naționale și internet mobil de până la 4 GB. Activarea Opţiunii Dinerovich, pentru 4 euro (fără TVA), le aduce utilizatorilor 400 de minute disponibile în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil și 6 GB trafic de date.

Opțiunile se activează prin sistemul interactiv de mesaje USSD, printr-un apel la *110# și urmând pașii din mesajul afișat pe ecranul telefonului. Perioada de valabilitate a opțiunilor Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich este de o lună și expiră la ora 24 a ultimei zile din lună (exemplu: Dacă opțiunea se activează pe 19 octombrie, indiferent de oră – aceasta va expira pe 18 noiembrie la ora 23:59). Verificarea creditului se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la *110# și alegerea meniului “Credit și Consum”, opțiunea “Verifică credit”.

Cartelele Digi Mobil pot fi achiziționate din magazinele Digi și din Punctele de prezență RCS & RDS.  Reîncărcarea cartelelor prepaid se poate realiza în magazinele Digi și Punctele de prezență RCS & RDS, pe site-ul www.rcs-rds.ro prin plata cu cardul și în rețelele operatorilor de plăti în numerar și încărcare electronică, prin terminalele Paypoint, Payzone, Mobile Distribution și Westaco din toată țara.

Poate te intereseaza si