Samsung Galaxy S8 și S8 edge ar trebui să se ridice din cenușa defunctului Galaxy Note 7, iar specificațiile tehnice care se vehiculează pe piață sunt impresionante.

Samsung Galaxy S8 va fi dezvăluit cel mai probabil la MWC 2017, iar zvonurile privind specificațiile tehnice, deși nu pot fi confirmate, în mod sigur vor trezi interesul multora. Se vorbește despre un display AMOLED cu o rezoluție de nu mai puțin de 3840×2160 (4K). Asta înseamnă că la o dimensiune a display-ului de 5.5”, vorbim de 806ppi.

Alte zvonuri specifică faptul că vor fi versiuni cu 6GB RAM și 8GB RAM, ceea ce e în concordanță cu ultimele realizări ale companiei. Puterea de calcul va fi asigurată cel mai probabil de Snapdragon 830 ce urmează a fi lansat, iar un al doilea chipset ce va fi disponibil în anumite zone geografice, va fi Exynos 8895.

Partea bună e că după dezastrul Note 7, este destul de probabil ca Samsung Galaxy S8 să fie un smartphone excepțional, pentru că Samsung nu își permite să meargă cu o jumătate de măsură.


Poate te intereseaza si