Samsung Galaxy Note 7 a intrat deja în istoria dezastrelor totale din industria device-urilor mobile, dar compania din Coreea de Sud încearcă să-și păstreze clienții cu noi oferte.

Samsung oferă un program de upgrade proprietarilor de Galaxy Note 7, aceștia urmând a achiziționa viitorul Galaxy S8 la un preț foarte mic. Celor mai mulți clienți de Note 7 li s-a oferit ori rambursarea completă a banilor, ori un Galaxy S7 sau S7 edge la schimb. Gigantul coreean speră că toate aceste eforturi îi vor ajuta să-și păstreze clienții fideli.

În comunicatul oficial al celor de la Samsung, se declară că posesorii de Note 7 ce și-au dat la schimb device-ul pentru un Galaxy S7 sau S7 edge, vor putea da la schimb aceste unități pentru un Galaxy S8 sau un Note 8, device-uri ce vor fi lansate anul viitor. Că a fost scăpat sau pus intenționat în acest comunicat, apariția lui Note 8 ca o variantă de schimb, răspunde indirect la întrebarea dacă seria Note va fi abandonată sau nu.

Este de aștept ca astfel de campanii să continue și în lunile următoare, Samsung sperând astfel să-și spele imaginea și să demonstreze că va rămâne alături de clienții săi fideli.


Poate te intereseaza si