Samsung Galaxy Tab A 10.1 e gata de lansarea oficială în Statele Unite. Data la care Samsung va prezenta device-ul e 28 octombrie.

Noua tableta va avea un display de 10.1 inch. Noul display va veni cu o rezoluție de 1920×1200, Samsung incluzând și un filtru pentru lumina albastră, ceea ce va reduce stresul asupra ochilor.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 se va bucura și de prezența S Pen-ului, pe care Samsung îl va include în cutia produsului. Cu ajutorul acestui device, utilizatorii vor putea crea GIF-uri, vor putea desena și colora pe poze și va avea multe alte funcții. S Pen-ul a fost un punct forte pentru seria Galaxy Note și este un lucru bun că acum este disponibil și pentru alte device-uri de la Samsung.

Când vine vorba de specificații tehnice, noua tabletă va cuprinde un procesor octa-core Exynos 7870, susținut de 3GB RAM, 16GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu un card microSD de până la 256GB. Samsung Galaxy Tab A 10.1 va utiliza o baterie de 7300mAh, iar Samsung afirmă că aceasta va duce până la 13 ore de video playback.

Camera principală este un de 8MP cu autofocus, iar camera frontală este una de 2MP. Device-ul rulează Android 6.0. Tableta va fi disponibilă în culoarea albă și neagră, iar prețul va fi de 349,99 dolari.

Poate te intereseaza si