Google Pixel și Google Pixel XL nu sunt rezistente la apă datorită faptului că timpul necesar dezvoltării device-urilor a fost destul de restrâns.

Mai toate flagship-urile lansate în ultimul an vin la pachet și cu rezistență la apă și la praf. Din păcate, cele două device-uri Google Pixel nu sunt clasificate ca fiind rezistente la apă. Rating-ul lor este IP53. Google Pixel a părut să se descurce pentru perioade mai îndelungate în apă, dar nu fără a înregistra probleme ulterioare.

Conform ultimelor informații, Google a inteționat să realizeze cele două device-uri cu rezistență la apă, dar a rămas fără timp. Compania a avut nouă luni la dispoziție să realizeze device-ul în curtea proprie, dar în cele din urmă acest plan a fost abandonat, ceea ce nu a lăsat timp pentru a include și rezitența la apă. Este păcat, dar acesta este doar unul din dezavantajele în a grăbi un proiect.

Lipsa acestei funcții nu face din Google Pixel un dispozitiv mai slab în utilizarea de zi cu zi și este greu de crezut că e un dezavantaj major la achiziționarea lui.


Poate te intereseaza si