allview-v2-viper-s

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi smartphone-ul V2 Viper S, un terminal cu un sistem de operare optimizat pentru a atinge viteze surprinzătoare.

„Dezvoltat împreună cu Google și MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integrează conceptul FastPass, o soluție menită să ofere utilizatorului cât mai multă libertate în a-și alege aplicațiile care-l interesează. Cu un sistem aerisit, optimizat și stabil, V2 Viper S atinge viteze de reacție ce rivalizează cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Utilizatorii V2 Viper S se vor bucura de viteze 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD. Mai mult, fișierele care depășesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcției Turbo Download, care folosește atât conexiunea WiFi cât și 4G/3G.

V2 Viper S este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, rulează sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow și dispune de 3GB memorie RAM și o memorie Flash de 32GB. Spațiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB pentru care există slot dedicat.

Realizat din materiale care oferă o bună aderență în mâna utilizatorului, V2 Viper S îmbină design-ul elegant cu spiritul practic. Display-ul IPS Full HD de 5 inch redă culori pătrunzătoare și o luminozitate excelentă. Tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) asigură un răspuns rapid al display-ului la solicitarile utilizatorului, consum redus de energie și temperatură de lucru mai scazută.

Compusă din 6 lentile, camera principală de 16MP oferă cu ajutorul celor 3 led-uri flash o sensibilitate crescută în condiții de iluminare scăzută, iar camera frontală de 5MP e pregatită să transforme toate zâmbetele în selfie-uri atrăgătoare.

V2 Viper S este dotat de asemenea cu senzor infraroșu, ceea ce permite smartphone-ului să preia funcția de telecomandă pentru dispozitivele electrocasnice.

Smartphone-ul V2 Viper S este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.149 lei, iar livrările vor începe la sfârșitul lunii octombrie.

Poate te intereseaza si