pariuri-x

Pariurile sportive s-au mutat pe internet și implicit pe dispozitivele mobile. Românii nu mai au răbdare să meargă până la agenții și să stea la cozi. Această industrie poate reprezenta un exemplu pentru celelalte nișe în ceea ce privește migrarea către online, deoarece trecerea s-a realizat extrem de rapid și de simplu.

În ultimul an, anumiți operatori au dezvăluit câteva statistici aproximative referitoare la numărul pariurilor jucate de pe dispozitivele mobile (smartphone-uri și tablete). În mare, reiese că peste 50% dintre pariuri s-au plasat pe mobil, iar procentul ajungea în anumite cazuri chiar și la cote de peste 70%. Totuși, care sunt motivele pentru care acest proces a decurs atât de lin?

De le este convenabil românilor să parieze de pe dispozitive mobile?

pariuri de pe mobil

Ultimul studiu efectuat de GfK în România, în luna septembrie a acestui an relevă faptul că 25% dintre persoanele majore de sex masculin au jucat cel puțin o dată la pariuri în ultimul an. Peste 75% dintre români dețin un smart-phone. Este ușor să tragem concluziile.

Internetul pe mobil este la îndemâna oricui. Chiar și persoanele al căror domiciliu nu este favorizat de o conexiune terestră de internet, pot naviga online folosindu-se de banda oferită de furnizorul de telefonie mobilă. Tot aici putem face referire și la cei care nu dețin un computer – smartphone-urile au devenit din ce în ce mai ieftine și anumiți operatori de telefonie chiar le oferă în mod gratuit odată cu semnarea unui contract pe o perioadă de 1-2 ani.

Cum i-au determinat operatorii pe pariori să migreze online?

Pe lângă ofertele promoționale special destinate celor care pariază de pe mobil sau tabletă, agențiile nu prea au avut nevoie să facă mare lucru, deoarece pariurile pe mobil vin de la sine cu o serie de avantaje inegalabile. Bineînțeles, casele de pariuri au fost silite să-și dezvolte aplicații dedicate care să funcționeze excelent pe diversele tipuri de dispozitive mobile, însă restul vorbește de la sine.

Pariind online de pe mobil:

  • Poți paria la orice oră din zi și din noapte, chiar și când toate agențiile offline sunt închise;
  • Nu trebuie să aștepți ziua de mâine să poți juca iar banii, la numai câteva minute după încheierea partidelor vei avea fondurile disponibile în cont;
  • Nu mai riști să pierzi startul partidelor din cauza traficului sau a cozii de la ghișeu;
  • Nu trebuie să mai ieși din casă pe caniculă sau pe ninsoare – de fapt, nu mai trebuie să de deplasezi deloc, întrucât poți paria de oriunde, atâta timp cât ai o conexiune activă la internet;
  • Poți paria live de pe stadion, din sala în care se desfășoară respectivul eveniment sportiv sau chiar din barul în care vezi meciul cu prietenii;

Ai auzit de aplicația minune?

aplicatie-pariuri

Am citit aici că una dintre agențiile licențiate în România pune la dispoziție o aplicație pentru iOs (iPhone și iPad) de pe care se poate paria prin comandă vocală. Este suficient să deschizi aplicația și apoi vei putea naviga prin meniuri și paria vorbind.

 


Poate te intereseaza si