Un singur lucru este clar și are în spate un argument solid faptul că toată piață de smartphone-uri moderne a fost construită în mare după prima apariție a iphone-ului al celor de la Apple în 2007. Telefonul încă arată remarcabil de “curent” în anumite circumstanțe : design dreptunghic, materiale solide, interfață cu funcțiile de “tap” și “swipe” sunt toate stabile pe piață în prezent.

Iphone 6 Pictues

Apple, bineînțeles, este foarte serioasă când vine vorba de protecția proprietății intelectuale(ai putea întreba pe Samsung). Dar creatorul iphone-ului a împrumutat idei bune de la competitorii săi în aceleași măsuri ( multe lucruri în iOS 7) și pentru următorul iOS 8 prima apariție ce s-a înscris în competiție cu modelele Android și Windows Phone.

Ce vrem noi de la iPhone 6 ?

Trick pentru deblocarea lock screen-ului. Lock screen-ul de la LG G2 , G3 se aprinde și se stinge printr-o apăsare dublă pe ecran simplă și eleganță.

Rezistentă la apă. Telefoane rezistente la apa robuste au fost prim preajmă mult timp, dar ultimele modele de la Sony ( Xperia Z2) și Samsung Galaxy S5 fac această idee posibilă păstrând luxuriantul. Dacă aceste companii reușesc acest lucru, Apple poate de asemenea !

Ecran de Sapphire. Apple deja folosește acest material dur pentru lentilele camerei. Ar fi minunat să vedem acest material durabil pe display-ul ecranului, însă analiștii nu cred că acest lucru se va întâmplă.

Senzori biometrici. Este adevărat că dispozitivul ce monitorizeaza bătăile inimii al Samsung-ului S5 este o funcție destul de bună pe care unii e posibil să nu o folosească, dar este adevărat da producătorii de device-uri sunt interesați de fitness și sensori ce monitorizeaza date personale.

Speaker Surround. Calitatea audio a iphone-ului prin difurzorul extern din josul telefonului nu este rău ! Dar este medium, în special când este comparat cu HTC One M8 și sunetul sau standard. Apple ar putea foarte ușor să urmeze HTC-ul aici !

HTC-One-M81

Încărcare Wireless. Nokia a experimentat cele mai vizibile încărcări prin wireless până la accesorii ce folosesc NFC și parează telefoane. Design-ul premium al celor de la Apple și funcționalitatea să dau industriei de încărcare prin wireless ultima picătură de care au nevoie pentru a aduce în viitoare generație mai multă putere și încărcări mai eficiente fără cabluri !

Buton fizic la cameră foto. Având în vedere că se zvonește că butone de pornire/blocare al iphone-ului 6 va fi poziționat pe lateral, ar fi bine să îl dubleze și să-i adauge funcția de declanșator !

– Cale rapidă către setări. Această este cireașă de pe tort ! Asemenea funcției din Android, apăsarea lungă pe Wi-Fi și Bluetooth în Control Center deschid fiecare setare individuală, nu doar declanșează sau opresc funcționalitatea. Asta ar fi foarte folositoare pentru selectarea unei rețele Wi-fi !

Ai o lista a ta ? Împărtășește cu noi ce hardware sau funcții software vrei să vezi introduse de la alte telefoane în comentariile de mai jos !


Poate te intereseaza si