samsung-s8

Samsung Galaxy S8 va veni anul viitor prin luna februarie, noul smartphone al celor de la Samsung va prezenta multe noutați printre care și un posibil ecran UHD.

Mai multe site-uri de stiri it, prezintă informații precum ca ecranul lui Samsung Galaxy S8 va fi unul UHD, cu o rezoluție 4K, de 3840×2160 pixeli, lucru ce îl face primul telefon de la Samsung cu o astfel de rezoluție.
Ecranul telefonului ne va aduce un nivel mult mai avansat pentru experiența VR, Samsung fiind și una dintre companiile ce promovează această tehnologie.

Pentru un astfel de ecran Samsung va avea nevoie de o baterie de 4000 mAh, ce speram să fie cu încarcare rapida.
samsung-s8-side

Procesorul telefonului ar putea fi un Exynos, totuși ar putea fi două versiuni, alte smartphone-ului și ne vom putea alege dintre versiunea cu Exynos și o alta cu Qualcomm Snapdragon 823, la aceste specificații vor mai fi adaugate și 6-8 GB RAM, spațiul de stocare fiind unul de 64/128/256 GB.

Samsung galaxy S8 va veni și cu USB Type C, tehnologie ce îți va permite o încarcare rapidă. Aceasta este foarte asteptată, mulți dintre utilizatori se așteptau ca aceasta să apară încă de la seria S7/S7 Edge.

În încheierea acestui articol vă mai putem spune că telefonul va avea certificat IP68 pentru praf și rezistență la apa.

Poate te intereseaza si