Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România a lansat astăzi gama P9 Energy în cadrul unui eveniment desfășurat la București.

3 smartphone-uri caracterizate prin autonomie considerabilă, măsuri sporite de securizare a datelor și specificații de top au fost introduse publicului: P9 Energy, P9 Energy Lite și P9 Energy mini.

P9 Energy este un smartphone unibody care încorporează în numai 8.2 mm grosime un acumulator de 5.000mAh, ce asigură autonomia terminalului pentru 3 zile de utilizare normală sau chiar 4 zile de întrebuințare ușoară. O baterie încărcată complet oferă până la 555 de ore în stand-by și până la 1.621 de minute de convorbire. În plus, datorită tehnologiei MediaTek Pump Express™ +, durata de încărcare a acumulatorului  este redusă cu până la 60%, în comparație cu soluțiile clasice de încărcare.

P9 Energy dispune de 4GB RAM, memorie Flash de 64GB și rulează Android™ 6.0, Marshmallow.

Smartphone-ul integrează procesorul Octa Core helioP10 SoC, ale cărui beneficii au fost prezentate în cadrul evenimentului de lansare de Arthur Wang, Senior Director MediaTek.

Cele trei terminale din seria P9 Energy țin informațiile confidențiale ale utilizatorilor la adăpost de orice priviri sau intenții intruzive. În noua versiune a aplicației Spațiu Privat pot fi păstrate contacte, mesaje, fotografii, documente și chiar aplicații. Acestea sunt criptate printr-un algoritm special, astfel că nu vor putea fi vizibile nici atunci când sunt transferate pe computer. Accesul în această secțiune se poate realiza prin identificarea amprentei, în cazul terminalului P9 Energy, sau pe baza parolei prestabilite, pentru P9 Energy Lite și mini.

Opțiunea Split Screen, care permite afișarea concomitentă a două aplicații pe display-ul de 5.5 inch al smartphone-ului P9 Energy este o premieră pentru dispozitivele Allview.

Smartphone-urile P9 Energy și P9 Energy Lite sunt echipate cu camere principale de 13MP, prevăzute cu PDAF pentru o focalizare mai rapidă și mai exactă.

Cele două terminale se remarcă de asemenea prin viteze impresionante la navigarea pe internet grație conectivității 4G Cat6, oferind viteze de download duble în comparație cu standardul Cat4.

Variantele P9 Energy Lite si mini au în comun acumulatorul de 4.000mAh și se diferențiază prin dimensiunile display-urilor: 5.3 inch, respectiv 5 inch. În plus, P9 Energy mini dispune de capace în trei culori diferite – albastru, gold și mocha gold – ce pot fi achiziționate separat.

Cele trei smartphone-uri din seria P9 Energy sunt disponibile de astăzi, pe bază de  precomandă, la următoarele prețuri: P9 Energy 1.899 lei, P9  Energy Lite 1.199 lei și P9 Energy mini 949 lei. Livrarile vor începe în a doua jumătate a lunii octombrie.


Poate te intereseaza si