Vodafone România oferă iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de astăzi, 23 septembrie.

Vodafone România a anunțat astăzi că va oferi iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cele mai bune și mai avansate iPhone-uri create vreodată, cu cameră foto cu un sistem complet nou și avansat, cu design rezistent la praf și apă, căști cu sistem stereo și cipul A10 Fusion, cel mai puternic cip instalat vreodată pe un smartphone, care asigură cea mai lungă durată de viață a bateriei cu care a fost vreodată dotat un iPhone. Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de vineri, 23 septembrie, iar ambele modele vor fi disponibile în magazine și online, pe www.vodafone.ro. De asemenea, Vodafone România va aduce și mai multă valoare utilizatorilor de iPad.

black-is-the-new-black_lansare-iphone-7

iPhone 7 este disponibil utilizatorilor Vodafone România la un preț începând de la 49 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu abonamentul Super RED 89, iar iPhone 7 Plus, la un preț începând de la 179 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu același abonament. Super RED 89 include minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 2.000 de minute internaționale pe mobil, 12 GB de trafic, 500 de minute sau SMS-uri trimise în roaming, 2 GB de trafic în roaming, precum și HBO Go și Zonga. Mai multe detalii privind prețurile și disponibilitatea sunt publicate pe www.vodafone.ro.

Vodafone România a sărbătorit sosirea noului iPhone prin evenimentul „Negrul este noul negru”, organizat simultan în noaptea lansării în două dintre magazinele sale, situate în Centrul Vechi din București, pe Strada Lipscani, nr. 27, și în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, nr. 45.


Poate te intereseaza si