BlackBerry DTEK60 se apropie de data de lansare, asta dacă e să ne luăm după ultimele zvonuri. Acesta este urmașul BlackBerry DTEK50 Neon.

BlackBerry se străduie să rămână un nume relevant în lumea smartphone-urilor utilizând sistemul de operare Android. După BlackBerry Priv și BlackBerry Neon, compania canadiană va mai adăuga un smartphone în portofoliul său cu device-uri Android: BlackBerry DTEK60 Argon.

Pe site-ul companiei a apărut Argon aka DTEK60, dar pagina a fost ștearsă la scurt timp. Că a fost o greșeală sau o mișcare menită să crească mediatizarea nu se știe, dar e clar că device-ul e destul de aproape de lansare. Din ce se știe până acum, la partea de specificații tehnice BlackBerry DTEK60 Argon va aduce un display QHD de 5.5”, 4GB RAM, 32GB spațiu de stocare, chipset Snapdragon 820, USB Type-C și senzor de amprentă. Diferențele față de Neon încă rămân a fi dezvăluite, dar este de așteptat ca Argon să fie ceva mai scump.

Ținând cont de problemele financiare pe care le întâmpină compania BlackBerry, nu putem decât să sperăm că vânzările noului device vor fi pe măsura așteptărilor.

dtek60

 


Poate te intereseaza si