Data de 4 octombrie ar trebui marcată în calendar, pentru că Google a anunțat-o ca fiind data unui eveniment ținut de aceștia. E posibil să avem parte de lansarea Pixel și Pixel XL.

Google a publicat un teaser video pentru un eveniment pe data de 4 octombrie și deși nu spune în mod explicit, cel mai probabil ne vor fi prezentate smartphone-urile Pixel și Pixel XL. Și cum moara de zvonuri nu stă liniștită, acum au apărut și poze în care se presupune că ar fi cele două smartphone-uri.

Atât Pixel cât și Pixel XL au inserții de sticlă în partea din spate, inserții ce încadrează camera foto, flash-ul și senzorul de amprentă. Pe laterale se pot observa butoanele de volum și power. Deși ambele display-uri sunt pornite, acestea nu dezvăluie ceva ce ar putea fi interpretat.

Ca specificații tehnice este de așteptat ca ambele telefoane să de dețină același hardware. Vorbim aici de o cameră foto principală de 12MP, cameră foto frontală de 8MP, 4GB RAM, senzor de amprentă și USB Type-C. Diferențele apar la display și baterie: Pixel va avea un display de 5” cu rezoluția 1980×1080 și baterie de 2770mAh, iar Pixel XL va avea un display de 5.5” cu rezoluția de 2560×1440 și o baterie de 3450mAh.


Poate te intereseaza si