În încercarea de a adună cât mai mulți utilizatori de la compania tata, Apple, Beats Music a lansat un concert ce va coincide cu London iTunes Festival ce va urma. Concertul celor de la Beats Music #GoWithMe oferă la 25 de useri Beats Music șansa de a câștiga două bilete pentru a vedea diferite acte muzicale din timpul festivalului, împreună cu premiul este asigurat și transportul aerian către London și cameră de hotel.

beatscontest

Utilizatorii nu sunt nevoiți să plătească pentru Beats Music pentru a intră în concurs, dar un cont Beats Music este necesar. După ce te-ai înscris cu un cont, ascultătorii Beats poți intră în cursă pentru câștigarea biletelor la unul dintre cele 5 apariții prin navigarea către paginile artiștilor de pe pagină Beats Music : Kiesza, Calvin Harris, Pharrell Williams + Jungle, Maroon 5 + Matthew Koma, and Ed Sheeran + Foy Vance.

phone

Tradiția spune că biletele la London iTunes Festival sunt disponibile gratuite, dar sunt distribuite prin iTunes printr-un sistem de loterie din cauza cerințelor mari. Beats Music va anunța câstigătorii astăzi 29 august.

Anunțat luna trecută, festivalul iTunes din Anglia al celor de la Apple va începe pe 1 septembrie și va rula 30 de nopți, cu diferite genuri muzică ce vor fi în fiecare seară. Cântăreții anunțați sunt : deadmau5, Pharrell Williams, Maroon 5, Lenny Kravitz, Mary J. Blige, și mulți alții. Cât timp majoritatea cântăreților au fost dezvăluiți în ultimele săptămâni, doi cantereti vor rămâne anonimi.

Poate te intereseaza si