iPhone 7 de-abia a fost lansat, dar utilizatorii au început deja să semnaleze probleme. Noul smartphone al celor de la Apple scoate sunete ciudate când este utilizat mai intens.

Toamna nu pare a fi prea grozavă pentru marii producători dacă e să ne luăm de problemele întâmpinate de Samsung Galaxy Note 7, iar acum iPhone 7. Mai mulți utilizatori s-au plâns că atunci când supun iPhone 7 la procese ce îl solicită mai intens, din interiorul acestuia se aud sunete. Un utilizator a și înregistrat sunetul în timp ce sincroniza smartphone-ul cu iCloud-ul și l-a publicat.

Evident, această problemă nu este una generală, ci una pe care o întâmpină doar o parte a utilizatorilor. Sursa sunetului ar putea fi o bobină ce odată utilizată mai intens, poate vibra la un nivel imperceptibil tactil, dar zgomotul produs poate fi auzit. Cele mai multe bobine de pe procesoare vibrează, mai ales cele de la procesoarele grafice, iar asta nu este ceva neobișnuit, dar este o problemă în momentul în care acest proces face și zgomot.

Se pare că cei de la Apple sunt conștienți de această problemă și vor schimba fiecare iPhone 7 care are acest defect. Fiind vorba totuși de un device nou, încă nu se știe dacă problemele se vor răspândi și la device-urile care funcționează în parametri optimi momentan.


Poate te intereseaza si