Situația nu se îmbunătățește prea mult pentru Samsung Galaxy Note 7. Gigantul sud-coreean recomandă să nu utilizați smartphone-ul.

Este clar că Samsung nu stăpânește deloc situația din punct de vedere mediatic, un exemplu fiind editarea continuă a paginii dedicate Samsung Galaxy Note 7. Deși în primă fază Samsung utiliza termenul de “recomandăm să schimbați device-ul cu unul nou”, acum au adoptat un ton mai urgent, utilizând fraze de genul “strongly advice”.

Cireașa de pe tort e anunțul mai mult companii aeriene mari de pe mai multe continente de a nu permite utilizarea de Note 7 în interiorul avioanelor.

Deși inițial Samsung a dat impresia că are totul sub control, cazurile în care Note 7 au luat foc fiind relativ  izolate, totul a luat amploare după ce compania a început să dea impresia că nu știe cum să gestioneze o situație neprevăzută. Aici ar putea lua lecții de la principalul rival, Apple, care a avut cazuri în care smartphone-ul produs de ei a luat foc, tot bateriile fiind de vină și în cazul lor, dar reacția companiei din SUA a lăsat impresia că totul e ok, totul e sub control.

În final Samsung a lansat un update ce permite încărcarea bateriiilor până la maxim 60%, update ce se va instala automat și va rămâne activ până când compania va găsi rezolvarea.


Poate te intereseaza si