Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme decât o face în mod obișnuit cu gama Galaxy S. E posibil ca această mișcare să fie datorată și eșecului înregistrat cu Galaxy Note 7.

Conform unor surse citate de SamMobile, numele de cod pentru viitoarele modele Samsung Galaxy S8 sunt Dream și Dream2. Dacă numele de cod sunt reale, atunci Dream este SM-G950, în timp ce Dream2 va purta indicativul SM-G955.

Seriile de identificare sunt interesante pentru că Samsung ar sări peste seria SM-G940. De exemplu, Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au seria SM-G930 și SM-G935. Cifra “4” reprezintă o cifră a ghinionului în unele culturi asiatice, acesta putând fi un motiv pentru care Samsung ar sări peste el.

Faptul că au început să apară deja informații despre seriile modelelor și numele de cod ar indica faptul că Samsung va grăbi lansarea modelului Samsung Galaxy S8. Analiștii spun că gigantul sud-coreean a crescut ritmul pentru că Note 7 este un eșec răsunător și usturător din punct de vedere financiar, compania înregistrând deja pierderi de câteva miliarde de dolari.

Linia Galaxy S7 a fost prezentată spre sfârșitul lunii februarie, așa că ne putem aștepta la o lansare a S8 în luna ianuarie, cel târziu la începutul lunii februarie.


Poate te intereseaza si