Apple a făcut disponibil începând de marți, 13 septembrie, iOS 10 pentru iPad, iPhone și iPod touch, noul sistem de operare aducând imbunătățiri la iMessage, Maps, Photos, Apple Music, News și alte câteva.

Cele mai “vechi” modele pe care funcționează iOS 10 sunt iPod generația a șasea, iPhone 5, iPad Mini 2 și iPad generația a patra. Apple a redesenat Control Center, au adus un nou Lock screen, un nou widget screen, a implementat Siri SDK pentru developeri, o aplicație Home pentru HomeKit, etc.

Apple Music are o interfață nouă, mesageria are adăugate noi emoji, text dinamic, acces pentru developeri la care se mai adaugă link-uri cu poze ce sunt introduse automat în chat. Pe lângă iOS 10, Apple a lansat și watchOS 3 și tvOS10.

watchOS 3

Noul sistem de operare pentru ceasurile inteligente aduce îmbunătățiri în ceea ce înseamnă durata de utilizare a bateriei. Apple intenționează să facă disponibile și noi modele de fețe customizabile, din care cel puțin una pentru fitness și una cu Minnie Mouse.

tvOS 10

tvOS 10 aduce îmbunătățiri la aplicația remote de pe iPhone, plus alte câteva îmbunătățiri minore la nivel tehnic. tvOS 10 poate fi descărcat de pe Apple TV și este compatibil doar cu a patra generație Apple TV.


Poate te intereseaza si