În ultimul update al celor de la Pushbullet au adăugat posibilitatea de a răspunde notificarilor SMS ce sunt oglindite pe desktop-ul tău. Trebuie doar să apeși pe balonul de notificare, scrii pe minunată și uriașa tastatură, apeși enter, și s-a dus !

b2a4sktop-notifications-support-tasker-events-0170

Această funcție a fost activată pentru câteva aplicații partenere înainte, dar acum ar trebui să funcționeze pentru toate și să depășească barierele. Un recent update a făcut posibilă împărtășirea unui text din clipboard, astfel încât să poți copia dintr-un device și să lipești în altul.

Pentru cei nefamiliarizați încă, Pushbullet este o aplicație ușoară care trimite orice fel de notificare către alte device-uri sau prietenilor tăi. Pârât cu o extensie Chrome, Pushbullet poate oglindi toate notificările device-ului tău Android pe computer, și acum mai nou te lasă să răspunzi direct la mesaje fără să îți folosești telefonul. Bucăți de text, link-uri, imagini, adrese, fișiere, tot felul de conținut este suportat de către Pushbullet.

pushbullet

Acest update este foarte folositor, și cu puțin noroc, funcționalitate se va răspândi și la alte aplicații de mesagerie în curând.


Poate te intereseaza si