iPhone 7 urmează să fie prezentat oficial astăzi, așa că am zis să prezentăm ultimele informații din zona zvonurilor. Acestea vin de la un blog din Vietnam ce afirmă că a testat varianta simplă iPhone 7.

Design

Design-ul, așa cum afirmau și zvonurile anterioare, nu va fi prea diferit față de iPhone 6s, dar vom vedea noi culori. Dark Black urmează să înlocuiască Space Gray, această culoare urmând să fie una mată. O altă culoare ce va fi introdusă va fi Piano Black, aceasta urmând să fie o culoare lucioasă. Și butoanele de volum au fost ușor modificate, acestea nemaifiind montate ca la iPhone 6s într-o “crestătură” concavă pentru a fi la nivel cu restul smartphone-ului.

Rezistența la apă

De multe luni se afirmă că iPhone 7 va fi waterproof și se pare că aceste zvonuri nu s-au înșelat. Locașul pentru SIM va fi sigilat cu cauciuc pentru a crește rezistența la apă și alte elemente. Cum la multe smartphone-uri rezistența la apă este standard, era și timpul ca Apple să ia aceași decizie pentru telefoanele sale.

Filmare 4K la 60 fps

iPhone 7 ar putea fi primul ce ar realiza filmări 4K la 60 fps, ceea ce ar reprezenta un pas major în față de la filmările 4K la 30 fps pe care le realizează iPhone 6s.

Noul iPhone 7 ar urma să ofere capacități de stocare de 32GB, 128GB și 256GB, ceea ce reprezintă un spațiu de stocare destul de mare pentru aplicații, jocuri și muzică, dar absolut necesar când vine vorba de clipuri 4K.

În ceea ce privește butonul de Home, acesta va fi pe baza de touch, nu se va mișca, dar feedback-ul haptic va da impresia că acesta se mișcă înspre interior și exterior.

Cam atât înainte de prezentarea oficială a iPhone 7 ce va avea loc astăzi, prezentare ce își va face loc și în paginile noastre.


Poate te intereseaza si